Echeveria Colorata var. Brandtii

Artikelnummer: 6013729461482 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 44685 D: NL
Vorige Artikel 113 van 414 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Echeveria Colorata var. Brandtii

De Echeveria Colorata var. Brandtii is één van de prachtigste vormen van de Echeveria Colorata. De Echeveria Colorata var. Brandtii is een kleinblijvende en compacte verplant. De bladeren zijn langwerpig en hebben een puntig uiteinde. De kleur is prachtig grijsblauw. Dit geeft de Echeveria Colorata var. Brandtii net als de andere Echeveria Colorata vormen haar ijzige uiterlijk. De Brandtii variant karakteriseert zich door de prachtige oranje tot roodpaarse kleur op de zijkanten, onderkanten en punten van de bladeren. De intensiteit en hoeveelheid van deze kleur op de plant is afhankelijk van de hoeveelheid en sterkte van het zonlicht. 

De Echeveria Colorata var. Brandtii gaat bij ons bloeien aan het einde van de zomer en in de herfst. Uit de kop van de plant groeit dan een bloemstengel. Aan deze bloemstengel groeien allemaal klokvormige bloemen. De bloemen van de Echeveria Colorata var. Brandtii zijn zacht roze van kleur. 

Ikhebeencactus heeft mooie grote Echeveria Colorata var. Brandtii vetplanten voor je in een 8.5 cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria Colorata var. Brandtii in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Colorata var. Brandtii een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Colorata var. Brandtii beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel