Cremneria 'Expatriata' Cristata (Echeveria )

Artikelnummer: 20201906TA83 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 19010 D: NL
Vorige Artikel 91 van 366 Volgende
€ 4,95 (inclusief 9% btw)

Cremneria 'Expatriata' Cristata (Echeveria)

De Cremneria 'Expatriata' Cristata is een bijzondere Echeveria soort. Deze Echeveria groeit niet in de standaard rozet vorm maar in een kamvorm. De bladeren van de Cremneria 'Expatriata' Cristata groeien bovenop de kam. Ze hebben een langwerpige bolle vorm en zijn grijsgroen tot groen oranje van kleur. Deze kleur is erg afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht en temperatuur. Hierdoor veranderd deze ook door het jaar heen met de seizoenen. 

De Cremneria 'Expatriata' Cristata is ontstaan uit een bijzondere kruising tussen twee verschillende planten geslachten. De ouder planten van de eerste Cremneria 'Expatriata' Cristata zijn de Cremnophila linguifolia en Echeveria amoena.

Wanneer de Cremneria 'Expatriata' Cristata het naar haar zin heeft bij je krijgt ze een kleine bloemstengel mat daaraan oranje roze klokvormige bloemen.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Cremneria 'Expatriata' Cristata planten in een 5,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Gemiddeld

Water: Geef de Cremneria 'Expatriata' Cristata in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Cremneria 'Expatriata' Cristata een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Cremneria 'Expatriata' Cristata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Cremneria 'Expatriata' Cristata kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel