Adromischus Alstonii

Artikelnummer: 20201906TA95 Plantpaspoort A: Adromischus B: NL-765431734 C: 348926 D: NL
Vorige Artikel 2 van 270 Volgende
€ 3,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 16 stuks

Adromischus Alstonii 1 Km N of Springbok

De Adromischus Alstonii is een mooie succulente soort. Deze Adromischus Alstonii heeft de eigenschappen van planten die op de vindplaats 1 Km ten noorden van de Zuid-Afrikaanse plaats Springbok voorkomen.

De bladeren van deze variant van de Adromischus Alstonii hebben een donkergroene kleur. Jonge bladeren hebben eerst nog een frisgroene kleur maar verkleuren later naar de donkere kleur. Afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht kleuren de randen van de bladeren licht rood. Ook worden er rond de bladeren kleine rode stippen zichtbaar.

Wanneer de Adromischus Alstonii het naar haar zin heeft bij je gaat ze in de winter bloeien. Boven uit de plant groeit een kleine bloemstengel met daaraan allemaal kleine grijsgroene klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Adromischus Alstonii planten in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Adromischus Alstonii​ in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geeft. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Adromischus Alstonii​ houdt van een zonnige standplaats.

Voeding: Dit vindt de Adromischus Alstonii 1x per maand erg lekker, van mei tot september.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Adromischus Alstonii, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel