Adromischus Filicaulis

Artikelnummer: 20201906TA96 Plantpaspoort A: Adromischus B: NL-765431734 C: 152561 D: NL
Vorige Artikel 4 van 268 Volgende
€ 3,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 14 stuks

Adromischus Filicaulis

De Adromischus Filicaulis is een mooie succulente soort die in de natuur voorkomt in een groot gebied in het Westen van Zuid-Afrika. Hier groeit de Adromischus Filicaulis tussen rotsen en stenen in droge gebieden. 

De Adromischus Filicaulis is een erg variabele plant en er zijn dan ook grote verschillen tussen planten uit verschillende groeiplaatsen. De Adromischus Filicaulis heeft langwerpige grijsgroene bladeren. Afhankelijk van de hoeveelheid zon worden er rode stippen en randen zichtbaar op de bladeren van de plant.  De bladeren van de Adromischus Filicaulis groeien omhoog gericht. Uiteindelijk kan de Adromischus Filicaulis uitgroeien tot een kleine struik van 35cm hoog.

Wanneer de Adromischus Filicaulis het naar haar zin heeft bij je gaat de plant in de herfst bloeien. Vanuit de kop van de plant groeit een kleine bloemstengel met daaraan allemaal grijsgroene klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Adromischus Filicaulis planten in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de AAdromischus Filicaulis in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geeft. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Adromischus Filicaulis​ houdt van een zonnige standplaats.

Voeding: Dit vindt de Adromischus Filicaulis 1x per maand erg lekker, van mei tot september.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de dromischus Filicaulis, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel