Echeveria Frosty cristaat

Artikelnummer: 6013748655312 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 4905 D: NL
Vorige Artikel 107 van 411 Volgende
€ 6,50 (inclusief btw)
Voorraad 11 stuks

Echeveria Frosty cristaat

Voor wie niet van symmetrie houdt of vetplanten, maar gewoontjes vindt hebben we nu de Echeveria Frosty cristaat. De Echeveria Frosty cristaat is een echte eye catcher en maakt unieke vormen. Geen enkele plant is hierdoor hetzelfde. De ijzige blauwe een lichtgrijze tinten van de Echeveria Frosty komen ook terug in de cristaat vorm.

Deze cristaat variant van de Echeveria Frosty groeit in een kamvorm. Bovenop langs de kam groeien de bladeren. De bladeren van de Echeveria Frosty cristaat zijn erg zacht en hebben een blauwgrijze kleur. 

De Echeveria Frosty cristaat is echt een prachtige vetplant waar je naar kan blijven kijken. Elke plant groeit uit tot een unieke vorm en is hiermee een echte eye catcher in je interieur of planten verzameling. 

Ikhebeencactus heeft mooie Echeveria Frosty cristaat vetplanten voor je die in een 10,5cm pot groeien. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Gemiddeld

Water: Geef de Echeveria Frosty cristaat in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Frosty cristaat een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Frosty cristaat beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel