Aloe variegata

Artikelnummer: 20201906TA103 Plantpaspoort A: Aloe B: NL-765431734 C: 4785 D: NL
Artikel 31 van 358
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

Aloë variegata

De Aloë variegata is een mooie Aloë soort die in de natuur voorkomt in het westen van Zuid-Afrika. Hier groeit de Aloe variegata in rotsachtige grond vaak in de schaduw van andere planten. De gebieden waar de Aloë variegata groeit zijn vaak erg droog. Hierdoor kan de Aloë variegata goed tegen lange perioden zonder water. 

De Aloë variegata heeft langwerpige v-vormige bladeren. Deze bladeren zijn groen van kleur met een patroon van witte vlekken en lijnen langs de zijkant van de bladeren. De Aloë variegata kan uitgroeien tot een flinke rubuste plant van 30cm hoog en 25cm breed. 

Wanneer de Aloë variegata het naar haar zin heeft kan ze in het voorjaar, zomer en herfst gaan bloeien. Vanuit de kop van de plant groeit dan een grote bloemstengel met daaraan allemaal oranje rode klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Aloë variegata planten in een 10,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk

Water: Geef de Aloë variegata in de zomer 1x per twee weken water. Belangrijk is om geen water geven als de aarde nog vochtig is. In de winter minder water geven. Ook dan geldt, geen water geven als de aarde nog vochtig is.

Licht: De Aloë variegata houdt van een lichte tot zonnige plaats. Wanneer deze Aloë voldoende licht heeft, worden haar kleuren extra mooi.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactusvoeding) en deze Aloë variegata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over deze plant of haar verzorging, kun je natuurlijk altijd contact  opnemen met ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel