Gasteria gracilis cv. Variegata Yellow

Artikelnummer: 20201906TA108 Plantpaspoort A: Gasteria B: NL-265765765 C: 492622 D: NL
Vorige Artikel 175 van 373 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 36 stuks

Gasteria gracilis cv. Variegata Yellow

De Gasteria gracilis cv. Variegata is een mooie vorm van de Gasteria Gracillis.  De Gasteria gracilis cv. Variegata komt niet in de natuur voor, maar is ontstaan uit kruisingen en veredeling van specifieke planten. 

De Gasteria gracilis cv. Variegata maakt mooie langwerpige bladeren met een rond uiteinde. De bladeren zijn dondergroen van kleur met allemaal lichtgroene tot witte patronen. Bij deze Gasteria gracilis cv. Variegata zijn de bladeren niet alleen groen maar ook grotendeel geel of met gele strepen erin. Dit maakt de Gasteria gracilis cv. Variegata tot een echte eye cathcher. 

De Gasteria gracilis cv. Variegata maakt vanuit de onderkant van de plant nieuwe zijscheuten. Deze krijgen meestal ook hun eigen geel groene patroon op de bladeren,

Wanneer de Gasteria gracilis cv. Variegata het naar haar zin heeft bij je gaat ze in de zomer en herfst bloeien. Tussen de nieuwste twee bladeren groeit dan een lange bloemstengel met daaraan allemaal groengrijze klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Gasteria gracilis cv. Variegata planten met prachtige patronen in een 5,5cm pot. 

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Geef de Gasteria gracilis cv. Variegata Yellow in de zomer 1x in de 2 weken en in de winter 1x per 2 maanden water. Belangrijk bij deze Gasteria is dat de grond droog is voordat je weer water geeft. Hij houdt namelijk niet zo van natte voeten.

Licht: De Gasteria gracilis cv. Variegata Yellow houdt van een lichte tot zonnige plaats. Veel licht zorgt ervoor dat de stengels van deze Gasteria een mooie kleuren.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Gasteria gracilis cv. Variegata Yellow beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Gasteria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel