Cleistocactus samaipatanus

Artikelnummer: 20201906TA109 Plantpaspoort A: Cleistocactus B: NL-550668241 C: D: ES
Vorige Artikel 69 van 386 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Cleistocactus samaipatanus

De Cleistocactus samaipatanus is een mooie en unieke cactussoort. In de natuur komt de Cleistocactus samaipatanus voor in Bolivia. Hier groeit de Cleistocactus samaipatanus in rotsachtige gebieden op een hoogte van 1000 tot 2000 meter. 

De Cleistocactus samaipatanus is een erg gemakkelijke cactussoort. Toch kom je haar niet vaak tegen. Je kan de Cleistocactus samaipatanus laten groeien als een zuilcactus maar deze cactus ook erg geschikt om te groeien en een hangpot. De Cleistocactus samaipatanus heeft een mooie frisgroene kleur met allemaal kleine geelbruine stekels.

Naast haar mooie uiterlijk zijn de bloemen van de Cleistocactus samaipatanus echt prachtig. Als deze cactus het naar haar zin heeft bij je gaat ze in het voorjaar bloeien. Uit de zijkant van de cactus verschijnt een ware bloemen zee van prachtige roodroze gekleurde bloemen. Dit is echt iets om naar uit te kijken. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Cleistocactus samaipatanus planten in een 6,5 cm-pot. 

Verzorging

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Water: Geef de Cleistocactus samaipatanus in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft.

Licht: De Cleistocactus samaipatanus houdt van een zonnige standplaats. Dat vindt deze zuilcactus echt lekker en bevorderd een mooie groei en bloei.

Voeding: 1x per maand van april tot september cactus voeding en deze Cleistocactus samaipatanus beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 6,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel