Astrophytum Myriostigma white line

Artikelnummer: 20201906TA116 Plantpaspoort A: Cactaceae B: NL-265765765 C: 474321 D: NL
Vorige Artikel 33 van 303 Volgende
€ 3,50 (inclusief 9% btw)

Astrophytum Myriostigma white line

De Astrophytum myriostigma white line is een variant van de Astrophytum Myriostigma. Bij deze variant zijn alle stipjes niet verdeel over de hele plant maar zijn de stippen geconcentreerd bovenop de ribben van de cactus. Hierdoor lijkt het net alsof er boven op de ribben een witte lijn loopt. Daarom heeft deze Astrophytum Myriostigma hybride de naam white line gekregen. 

Wanneer de Astrophytum myriostigma white line het naar haar zin heeft bij je gaat ze in het voorjaar en de zomer meerdere keren bloeien. Op de bovenkant verschijnen dan kleine grijze wollige puntjes die uitgroeien tot prachtige gele bloemen. Deze bloemen van de Astrophytum myriostigma white line produceren een licht zoete geur. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Astrophytum myriostigma white line cactussen in een 5,5cm pot. Het aantal ribben varieert per plant maar zijn er sowieso 6 of meer. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk/gemiddeld

Water: Geef de Astrophytum Myriostigma white line in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft.

Licht: Deze Astrophytum Myriostigma white line kan je het beste een zonnige tot lichte plaats geven.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Astrophytum Myriostigma white line beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel