Aeonium Starburst medium

Artikelnummer: 6013728977947 Plantpaspoort A: Aeonium B: NL-765431734 C: 234330 D: NL
Vorige Artikel 20 van 411 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Aeonium Starburst

De Aeonium Starburst is een erg mooie cultivar van de Aeonium Haworthii. In de natuur komt deze cultivar niet voor. Ze is in kwekerijen door veredeling ontstaan. Net als de Aeonium Kiwi kleur de buitenrand van het blad van de Aeonium Starburst in het voorjaar en zomer prachtig roze paars. De bladeren zijn groen van kleur en hebben een geel patroon erop. Dit gele patroon heeft de plant de naam Starburst opgeleverd. Het kan zelfs zo zijn dat het patroon per rozet van dezelfde plant toch verschillend is.

Net als bij andere Aeonium soorten groeien er vanuit de stam nieuwe rozetten. Uiteindelijk groeit de Aeonium Starburst uit tot een mooie struik met gekleurde rozetten. De Aeonium vindt het ook fijn als hij na de ijsheiligen tot eind september buiten staat. Dit bevorderd de groei en kleurintensiteit van de bladeren.

In de winter wordt de roze kleur van de Aeonium Starburst lichter. Gelukkig komt deze in het voorjaar weer terug wanneer de zon weer wat krachtiger wordt. Ikhebeencactus heeft mooie Aeonium Starburst planten voor je in een 8,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Aeonium Starburst in de zomer geregeld water. In de winter af en toe. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Aeonium Starburst een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze  Aeonium Starburst beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

???? planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als zijn buurmvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel