Cactus cristaten mix

Artikelnummer: 20201906TA146 Plantpaspoort A: Cactus B: NL-765431734 C: 283518 D: NL
Vorige Artikel 38 van 271 Volgende
€ 10,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 10 stuks

Cactus cristaten mix

De Cactus cristaten mix is een prachtige mix van cactussen die op ongewone manier groeien. De meeste cactussen groeien in de bekende karakteristieke zuilvorm, bolvorm en in bladvorm zoals de Mickey mouse cactus. 

Bij cactussen die in cristaat vorm groeien gaat dit net even anders. Door een genetische afwijkingen groeien deze soorten die van oorsprong wel een zuil, bol of bladcactus zijn in een kamvorm. Vaak gaan deze cactussen ook willekeurige golvende patronen en vormen maken. Dit maakt deze cristaat cactussen zo uniek. Geen enkele is hierdoor ook hetzelfde gegroeid. 

Ikhebeencactus heeft voor jou een prachtige mix van 3 cristaat cactussen die in een 8,5cm pot groeien geselecteerd voor je. Op de foto zie je een aantal voorbeelden. Omdat het een mix is kunnen de soorten hiervan afwijken maak je krijgt natuurlijk wel een goed beeld van de mix. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Gemiddeld

Water: Geef de Cactus cristaten mix in de zomer 1x per twee weken water. In de winter 1x per twee maanden een klein beetje water. Let op dat deze cactus in de winter niet in een ruimte staat met een hoge luchtvochtigheid.

Licht: Deze Cactus cristaten mix houdt van een lichte tot zonnige plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Cactus cristaten mix beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ikhebeencactus.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel