Echeveria Taurus bouguet

Artikelnummer: 20201906TA150 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: D: NL
Vorige Artikel 99 van 271 Volgende
€ 5,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 12 stuks

Echeveria Taurus bouguet

De Echeveria Taurus bouguet is een prachtige Echeveria soort. Deze Echeveria is ontstaan uit een hybride van de Echeveria Agavoides. De Echeveria Taurus heeft een prachtige symmetrie en dikke vlezige bladeren. De bladeren van de Echeveria Taurus hebben een prachtige kleur. Afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht die ze krijgen zijn ze licht roze tot roodpaars van kleur. De puntjes van de bladeren zijn altijd iets donkerder gekleurd dan de rest van het blad. De nieuwgroei van de Echeveria Taurus heeft eerst nog wel een lichtgroene kleur. Deze prachtige kleurencombinatie maakt de Echeveria Taurus een echte eyecather. De Echeveria Taurus bouguet verschilt van de normale Echeveria Taurus  doordat ze meerdere rozetten in de top van de plant heeft. Hierdoor heb je een mooi bouquet met allemaal rood-groene rozetten. 

De Echeveria Taurus bouguet gaat bij ons in het voorjaar en zomer bloeien. Vanuit de kop van de vetplant groeit dan een bloemstengel. Aan de bloemstengel groeien allemaal klokvormige oranje bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie grote Echeveria Taurus bouguet vetplanten in een 8,5 cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria Taurus bouguet in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Taurus bouguet een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Taurus bouguet beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel