Aeonium Nobile

Artikelnummer: 20201906TA158 Plantpaspoort A: Aeonium B: NL-765431734 C: 363233 D: NL
Vorige Artikel 13 van 271 Volgende
€ 3,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 29 stuks

Aeonium Nobile

De Aeonium Nobile is een mooie en stevige Aeonium soort die in de natuur voorkomt op de Canarische eilanden. Hier groeit de Aeonium Nobile langs de kust tussen rotsen op berghellingen. 

De Aeonium Nobile maakt stevige grote bladeren die een groen gele kleur hebben. Afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht krijgen de randen van de bladeren een oranje rode gloed over zich. Jonge planten van de Aeonium Nobile hebben langs de bladranden allemaal kleine fijne haartjes groeien. 

De Aeonium Nobile bloeit eigenlijk maar 1 keer in haar leven. Dit doen oudere planten die al een flinke grote hebben bereikt. De hoofd rozet veranderd dan in een bloemstengel met daaraan vele felrode bloemen. Als deze Aeonium is uitgebloeit sterft de rozet waar de bloem uit voort is gekomen. Als de plant meerdere rozetten heeft gaat niet de gehele plant dood na de bloei. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Aeonium Nobile planten in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Aeonium Nobile​ in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geeft. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Aeonium Nobile​ houdt van een zonnige standplaats.

Voeding: Dit vindt de Aeonium Nobile 1x per maand erg lekker, van mei tot september.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Aeonium Nobile, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel