Cheiridopsis caroli-schmidtii

Artikelnummer: 20201906TA161 Plantpaspoort A: Cheiridopsis B: NL-765431734 C: 367466 D: NL
Vorige Artikel 45 van 271 Volgende
€ 5,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 17 stuks

Cheiridopsis caroli-schmidtii

De Cheiridopsis caroli-schmidtii is een unieke plantsoort die je erg weinig tegenkomt. In de natuur groeit de Cheiridopsis caroli-schmidtii in Namibie en Zuid-afrika. Hier groeit deze Cheiridopsis caroli-schmidtii in graniet en kwarts grond in erg droge gebieden. 

De Cheiridopsis caroli-schmidtii maakt langwerpige groengrijze bladeren die ophoog groeien. De bladeren eindigen in de typische punt die je bij veel Cheiridopsis soorten ziet. De Cheiridopsis caroli-schmidtii maakt vele uitlopers aan de zijkanten van de plant en groeit zo uit tot cluster van 20cm i diameter. De Cheiridopsis caroli-schmidtii maakt nieuwe bladeren altijd in paren die uit het hart van de vorige bladeren groeien. De onderste en oudste bladeren verdrogen na verloop van tijd. 

De Cheiridopsis caroli-schmidtii gaat bij ons bloeien in de winter. Wanneer de plant het naar haar zin heeft bij je zal je zien dat het een erg gemakkelijke bloeier is. Vanuit het hart van deze Cheiridopsis caroli-schmidtii groeien prachtige felgele bloemen die 3-5cm groot kunnen worden 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Cheiridopsis caroli-schmidtii planten in een 8,5cm pot. 

Verzorging:​

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Water: Geef de Cheiridopsis caroli-schmidtii in de zomers 1x per maand water. In de winter is 1x per twee maanden voldoende. Geeft pas weer water als de aarde volledig is uitgedroogd.

Licht: De Cheiridopsis caroli-schmidtii houdt van een lichte tot zonnige plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Cheiridopsis caroli-schmidtii beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Cheiridopsis caroli-schmidtii kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel