Crassula 'Dorothy'

Artikelnummer: 20201906TA172 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 233645 D: NL
Vorige Artikel 54 van 271 Volgende
€ 5,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 11 stuks

Crassula 'Dorothy'

De Crassula Dorothy is een mooie en kleinblijvende Crassula soort. De Crassula 'Dorothy' is ontstaan uit een kruising tussen de Crassula deceptor en de Crassula susannae.

De Crassula Dorothy is een langzaam groeiende en kleinblijvende Crassula soort. De Crassula Dorothy heeft een frisgroene kleur en maakt allemaal kleine dicht op elkaar groeiende bladeren. Uiteindelijk vormt de Crassula Dorothy hierdoor kleine groepjes met planten. Wanneer de Crassula Dorothy het naar haar zin heeft bij je gaat ze in het voorjaar of in de herfst bloeien. Uit de kop van de rozet groeit een kleine bloemstengel met daaraan een tros met kleine witte bloemetjes. Als de Crassula Dorothy gaat bloeien dan heeft ze er altijd zin in. Bijna elke rozet die enigszins groot genoeg is maakt een bloemstengel. Hierdoor is de bloei van de Crassula Dorothy een echt bloemfestijn. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Crassula Dorothy planten in een 8,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Crassula 'Dorothy in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula 'Dorothy houdt van een zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula 'Dorothy erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula 'Dorothy kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel