Werkplantpakket Retro River

Artikelnummer: 6013733920907
Vorige Artikel 4 van 27 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)

Werkplantpakket Retro River

Onze werkplek pakketten zorgen voor een prikkelende werkomgeving. Onze cactussen en vetplanten in deze vrolijke sierpotten brengen je stresslevel omlaag. Het is ook bewezen dat planten in je werkomgeving ervoor zorgen dat je geconcentreerder werkt en creatiever wordt.

Nog wat leuke feitjes van planten op je werkplek. Ze zorgen voor meer zuurstof in de lucht en een betere luchtkwaliteit. Ook absorberen planten een deel van het omgevingsgeluid. Door naar een plant te staren verwerk je informatie beter en creëer je nieuwe focus.

Of je nu geen of wel groene vingers hebt? Cactussen en vetplanten hebben super weinig verzorging nodig. Je doe het dus niet snel fout. 

Onze vrolijke werkplek pakketten zijn een echte toevoeging voor je werkplek. Of deze nu thuis of in een groot kantoorgebouw is. Onze kantoorpakketten zorgen ervoor dat je kantoor een fijne groen werkplek wordt. 

Het werkplantpakket Retro River  bestaat uit 3 retro keramieken sierpotjes van 7 cm breed met daarin een cactus of vetplant. Heb jij voorkeur voor alleen cactussen of juist vetplanten? Zet dit dan even bij de opmerkingen van je bestelling.

Verzorging: Makkelijk

Water: 1x in de 3 weken een espresso kopje

Licht: Licht tot zonnig

Voeding: 1x per 2 maanden

© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss