Echeveria cante

Artikelnummer: 20201906TA183 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 277358 D: NL
Vorige Artikel 95 van 373 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Echeveria cante

De Echeveria cante is een prachtige Echeveria soort. In de natuur komt de Echeveria cante voor in Mexico. Hier groeit deze Echeveria in zanderige droge gebieden en vaak tussen rotsen in. 

De bladeren van de Echeveria cante heeft een prachtige grijsblauwe kleur. Wanneer de Echeveria cante voldoende zon krijgt kleuren de randen en punt van haar bladeren prachtig roodroze. De bladeren hebben witachtige waslaag. Dit werkt al een beschermde laag plant tegen de felle zon voor de Echeveria. Pas op met het aanraken van de bladeren met je hand. Dit kan de waslaag los doen laten. 

De Echeveria cante groeit uiteindelijk uit tot een grote mooie symmetrische rozet van 40cm. Hier doet ze wel vele jaren over want het geen snelle groeier. Wanneer de Echeveria cante het naar haar zin heeft gaat ze in het voorjaar en zomer bloeien. Uit het hart van deze vetplant groeit dan een lange bloemstengel met daaraan allemaal kleine oranje gele klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria cante planten in een 5,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Gemiddeld

Water: Geef de EEcheveria cante in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria cante een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria cante beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel