Crassula Tecta

Artikelnummer: 20201906TA184 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 376151 D: NL
Vorige Artikel 100 van 414 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Crassula Tecta

De Crassula Tecta is een mooie Crassula soort. In de natuur komt de Crassula Tecta voor in de Kaap provincie in Zuid-Afrika. Hier groeit de Crassula Tecta in zanderige en leemachtige grond. Vaak tussen kleine stenen in. 

De bladeren van de Crassula Tecta hebben een mooie blauwgroene kleur. De bladeren zijn ook bedenkt met een patroon aan kleine grijze vlekken. Hierdoor hebben de bladeren deze Crassula Tecta ook wel wat weg van een hagedissen huid. De Crassula Tecta heeft ook wel de bijnaam lizard skin Crassula. 

De Crassula Tecta is een kleinblijvende Crassula soort en groeit uiteindelijk uit tot een cluster van 10cm in diameter. Wanneer de Crassula Tecta het naar haar zin heeft bij je gaat ze in de herfst en winter bloeien. uit het hart van deze vetplant groeit dan een kleine bloemstengel met daaraan allemaal klokvormige witgele bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Crassula Tecta vetplanten in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Crassula Tecta in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula Tecta houdt van een zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula Tecta erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula Tecta kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

???? planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel