Crassula Capitella var. Corymbulosa

Artikelnummer: 20201906TA186 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 290842 D:NL
Vorige Artikel 64 van 303 Volgende
€ 4,95 (inclusief 9% btw)

Crassula Capitella var. Corymbulosa 

De Crassula Capitella var. Corymbulosa Variegata is een prachtige paarsbruin gekleurde Crassula soort. De planten en bladeren zijn kleiner dan die van haar grote broer de Crassula Capitella Turrita. De Crassula Capitella var. Corymbulosa komt in de natuur voor in Zuid-afrika en Namibië. 

De bladeren van de Crassula Capitella var. Corymbulosa zijn driehoekig gevormd en hebben een paarsebruine kleur. Dit maakt deze plant echt uniek. De Crassula Capitella var. Corymbulosa groeit uit tot een klein struikje van maximaal 25 cm hoog. Omdat deze crassula een langzaam groeiende plant is duurt dit wel een aantal jaar. 

Aan het einde van de zomer en in de herfst verschijnen de bloemen van de Crassula Capitella var. Corymbulosa. Deze zijn crèmewit van kleur. 

Ikhebeencactus heeft mooie Crassula Capitella var. Corymbulosa vetplanten voor je in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   gemiddeld.

Water: Geef de Crassula Capitella var. Corymbulosa in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula Capitella var. Corymbulosa houdt van een lichte standplaats.

 Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula Capitella var. Corymbulosa erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula Capitella var. Corymbulosa kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel