Echeveria blue lotus

Artikelnummer: 20201906TA196 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 19112 D: NL
Vorige Artikel 116 van 409 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 11 stuks

Echeveria blue lotus

De Echeveria blue lotus is een prachtige Echeveria soort. Deze Echeveria komt van oorsprong niet in de natuur voor, maar is ontstaan door het kruisen van de Echeveria elegans en de Sedum suaveolens. Hierdoor heeft ze van beide planten de mooiste eigenschappen. 

De Echeveria blue lotus heeft een prachtige grijs blauwe kleur en groeit in een rozet vorm. De bladeren beginnen onderaan breed en worden puntig naar het einde toe. Ze groeien licht omhoog. Wanneer de Echeveria blue lotus veel zon krijgt in het voorjaar en zomer krijgen de bladeren een lichte roze gloed aan de onderkant en wordt het puntje op het blad roodroze van kleur. 

De Echeveria blue lotus is een vetplant die makkelijk gaat bloeien. Dit doet ze in het voorjaar en de zomer. Bij de bloemen heeft de Echeveria blue lotus meer de eigenschappen van de Sedum suaveolens overgenomen. Ze maakt niet 1 of enkele bloemstelen uit het hart van de vetplant, maar vaak meerdere bloemstelen die uit de zijkant van de rozet groeien. Die bloemstengels blijven relatief klein en hebben vele kleine witte bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria blue lotus planten in een 8,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Echeveria blue lotus in de zomer geregeld water. in de winter af en toe. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria blue lotus een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria blue lotus beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of over deze Echeveria blue lotus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

???? planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel