Crassula Marginalis

Artikelnummer: 20201906TA199 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 213548 D: NL
Artikel 80 van 358
€ 5,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Crassula Marginalis / Crassula pellucida subs. marginalis

De Crassula Marginalis is een prachtige Crassula soort. Deze Crassula komt in de natuur voor in het Zuid-kaapgebied van Zuid-Afrika. Hier groeit de Crassula Marginalis vaak hangend over grote stenen en in rotsspleten. 

De Crassula Marginalis maakt allemaal driehoekige tot hart vormige bladeren die in paren tegenover elkaar groeien. De bladeren hebben een groene kleur en de randen hebben een mooie zacht roze kleur. De intensiteit van de roze kleur is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht. De Crassula Marginalis maakt allemaal hangende stengels en is hierdoor ideaal voor in een hangpot. 

Wanneer de Crassula Marginalis het naar haar zin heeft bij je gaat ze in het voorjaar bloeien. Tussen de bladeren door groeien dan kleine trossen met witte bloemetjes. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Crassula Marginalis vetplanten in een 8,5 cm pot. 

De gangbare naam voor deze mooie Crassula is de Crassula Marginalis. Maar eigenlijk heeft deze Crassula een veel langere wetenschappelijk naam. Namelijk de Crassula pellucida subspecies marginalis. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Crassula Marginalis in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula Marginalis houdt van een zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula Marginalis erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula Marginalis kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2024 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel