Epiphyllum hybride Artic night

Artikelnummer: 20201906TA203 Plantpaspoort A: Epicactus B: NL-765431734 C: 383698 D: NL
Vorige Artikel 133 van 366 Volgende
€ 17,95 (inclusief 9% btw)

Epiphyllum hybride Artic night

De Epiphyllum hybride Artic night is een mooie Epiphyllym soort die prachtige bloemen krijgt. De bloemen kunnen wel 10-15 cm groot worden. De bloembladeren hebben in het midden een rode gloed en de buitenranden van de bloembladeren hebben een paarse gloed. 

De bladeren van de Epiphyllum hybride Artic night hebben een frisgroene kleur en zijn plat of hebben drie ribben Ze worden tussen de 20 en 30 cm groot. Eerst groeien ze omhoog en daarna gaan ze hangen naarmate ze langer worden. Hierdoor is de Epiphyllum hybride Artic night goed geschikt voor in een hangpot. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Epiphyllum hybride Artic night cactussen in een 15 cm hangpot. 

Deze cactus is erg fragiel, maar doordat ze gewild is en een prachtig uiterlijk heeft willen we haar toch aanbieden. We pakken deze cactussen zo goed mogelijk in. Toch kan het voorkomen dat er tijdens het transport enkele stengels afbreken. Deze kan je na +- 2 weken drogen weer oppotten. Deze groeien dan vanaf het voorjaar weer verder.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Makkelijk

Water: in de zomer wil de Epiphyllum hybride Artic night 1x in de 2 weken water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft. Wanneer de Epiphyllum hybride Artic night lang in natte aarde staat kan haar wortelsysteem gaan rotten.

Licht: De Epiphyllum hybride Artic night houdt van een lichte plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Epiphyllum hybride Artic night beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 15 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel