Crassula Obliqua Tricolor jade

Artikelnummer: 20201906TA205 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 379455 D: NL
Vorige Artikel 99 van 420 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 12 stuks

Crassula ovata tricolor / Crassula Obliqua Tricolor jade

De Crassula ovata Tricolor is een prachtige gekleurde vetplant soort. Deze mooie vetplant is ontstaan uit veredeling van variegata planten van de Crassula Ovata. Het midden van het blad van de Crassula ovata Tricolor  heeft een donkergroene kleur met soms lichte gele vegen erin. De buitenranden hebben een geelwitte kleur en de zijkanten van het blad hebben een prachtige paarsroze kleur. Al deze kleuren bij elkaar maken de Crassula ovata Tricolor tot een ware eyecatcher. 

De Crassula ovata Tricolor houdt van een lichte tot zonnige plaats. De intensiteit van de zon is ook van invloed op haar kleuren. Wanneer deze Crassula meer zon krijgt worden de kleuren intenser. De Crassula ovata Tricolor groeit uiteindelijk uit tot een kleine struik van 30cm hoog en breed. Wanneer ze het naar haar zin heeft bij je gaat ze in de zomer bloeien. Dan verschijnen er aan de toppen van deze Crassula trossen met witte tot roze-witte stervormige bloemen. 

Ik hebeencactus heeft voor jou mooie Crassula ovata Tricolor planten in een 5,5cm pot. Let op: De Crassula ovata Tricolor is giftig voor katten, honden en paarden.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   gemiddeld.

Water: Geef de Crassula ovata tricolor in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula ovata tricolor houdt van een lichte standplaats.

 Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula ovata tricolor erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula ovata tricolor kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel