Aeonium Sunburst

Artikelnummer: 20201906TA226 Plantpaspoort A: Aeonium B: NL-7765431734 C: 227935 D: NL
Vorige Artikel 23 van 414 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Aeonium Sunburst 

De Aeonium Sunburst is een mooie Aeonium soort. De Aeonium Sunburst  maakt langwerpige bladeren met een puntig uiteinde. De bladeren hebben in het midden een mooie groene kleur met daarin vaak lichtere groene tot groene grijze lijnen. De buitenrand van de bladeren van de Aeonium Sunburst  heeft een gele kleur met een lichte rozerode gloed op de rand. Deze gele kleur en rode gloed langs de bladeren wordt intenser wanneer de plant meer zonlicht krijgt.

De Aeonium Sunburst maakt vanuit de dikke hoofdstam allemaal rozetten die 15-20 cm in doorsnede worden. Hierdoor groeit de Aeonium Sunburst  uiteindelijk uit tot een kleine struik. De Aeonium Sunburst is een plant die niet in de natuur voorkomt maar is ontstaan uit het veredelen van variegata planten van de Aeonium Davidbramwellii.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Aeonium Sunburst vetplanten in een 8.5cm pot. 

 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Aeonium Sunburst in de zomer geregeld water. In de winter af en toe. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Aeonium Sunburst een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Aeonium Sunburst beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Aeonium Sunburst kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

???? planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als zijn buurmvrouw.

 

* Synoniemen voor de Aeonium Sunburst zijn: Aeonium arboreum var. albovariegatum, Aeonium arboreum Luteovariegatum, Aeonieum decorum sunburst, Aeonium decorum Tricolor.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel