Crassula moonglow

Artikelnummer: 20201906TA232 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 235356 D: NL
Vorige Artikel 83 van 373 Volgende
€ 5,95 € 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Crassula moonglow

De Crassula moonglow is een prachtige Crassula hybride. Het is een van de eerste echt bekende Crassula kruising ontstaan in 1958. De Crassula moonglow is ontstaan uit de Crassula deceptor en de Crassula perfoliata minor. Tegenwoordig kom je deze prachtige hybride nauwelijks nog tegen. 

De Crassula moonglow dikke bladeren met een driehoek vorm. De bladeren groeien tegenover elkaar in paren. De Crassula moonglow heeft een groengrijze kleur. Over de bladeren heen zit een witgrijze gloed. Door de kleur van deze gloed heeft deze Crassula haar naam Moonglow gekregen. De gloed op de bladeren van de Crassula moonglow zijn eigenlijk allemaal minuscule grijswitte haartjes. Deze geven de Crassula moonglow ook wel een donzig uiterlijk. 

De Crassula moonglow is een langzame groeier en groeit uiteindelijk uit tot een hoogte van 20cm. Bloeien doet deze Crassula niet vaak. Maar als ze gaat bloeien doet ze dit in de herfst en winter. Uit de top van deze Crassula verschijnen dan allemaal kleine bloemstengels met daaraan vele kleine oranje gele bloemen.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Crassula moonglow vetplanten in een 6,5 cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Crassula moonglow in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula moonglow houdt van een zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula moonglow erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula moonglow kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

???? planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 6,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel