Ariocarpus Trigonus horacekii Jaumave

Artikelnummer: 20201906TA253 Plantpaspoort A: Cactaceae B NL-187122636 C: D: NL
Vorige Artikel 47 van 375 Volgende
€ 7,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Ariocarpus Trigonus horacekii Jaumave

De Ariocarpus Trigonus horacekii komt voor in Mexico. Daar is deze cactus in de natuur te vinden rondom de Mexicaanse stad Jaumave. De Ariocarpus Trigonus horacekii lijkt erg op de Ariocarpus Trigonus. Het verschil zit hem in de bladeren. De bladeren van de Ariocarpus Trigonus horacekii zijn langer en vlakker dan van de Ariocarpus Trigonus. 

Ariocarpus cactussen groeien erg langzaam. De Ariocarpus Trigonus horacekii groeit voor een Ariocarpus soort erg snel. De kleur van de bladeren is grijsgroen. In totaal kunnen deze cactussen 12cm hoog worden met een diameter van 25cm. Het grootste gedeelte van deze cactus bevindt zich onder de grond. Deze Ariocarpus heeft een grote penwortel waarin hij veel water kan opslaan. Zo komt deze cactus lange periodes zonder water door.

De bloemen van de Ariocarpus Trigonus horacekii verschijnen in het najaar en zijn wit tot crèmewit van kleur. Dit kan verschillen per plant.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Ariocarpus Trigonus horacekii cactussen in een 5,5cm pot.

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  gemiddeld

Water: Geef de Ariocarpus Trigonus horacekii cactus in de zomer 1x in de 2 weken. In de winter 1x per 2 maanden. Belangrijk bij deze cactus is dat de grond droog is voordat je weer water geeft. Hij houdt namelijk niet zo van natte voeten.

Licht: De Ariocarpus Trigonus horacekii cactus houdt van een lichte tot zonnige plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Ariocarpus Trigonus horacekii cactus beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel