Crassula frosty

Artikelnummer: 20201906TA272 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: D: NL
Vorige Artikel 72 van 364 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 16 stuks

Crassula frosty

De Crassula frosty is een mooie en kleinblijvende Crassula soort. Deze Crassula is ontstaan uit een kruising tussen de Crassula deceptor en de Crassula Tecta. 

De Crassula frosty maakt allemaal langwerpige omhoog groeiende bladeren aan. De bladeren hebben een donkergroene kleur met daarop een patroon van wit tot witgrijze stippen. De Crassula frosty maakt ook geregeld nieuwe zijscheuten aan. Deze groeien uit de zijkant van een oudere plant. Hierdoor krijg je een mooie compacte groep van deze leuke Crassula. 

De Crassula frosty kan ook gaan bloeien als ze het naar haar zin heeft bij je. Dit doet ze meestal aan het einde van de zomer en de herfst. Vanuit de kop van de plant groeit een kleine bloemstengel met daaraan allemaal kleine witte bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Crassula frosty vetplanten in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   gemiddeld.

Water: Geef de Crassula frosty in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula frosty houdt van een lichte standplaats.

 Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula frosty erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula frosty kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss