Astrophytum Myriostigma onzuka

Artikelnummer: 20201906TA273 Plantpaspoort A: Astrophytum B: NL-765431734 C: D: NL
Vorige Artikel 48 van 406 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 11 stuks

Astrophytum Myriostigma onzuka

De Astrophytum Myriostigma onzuka is een prachtige cultivar van de Astrophytum Myriostigma die je niet vaak tegenkomt. Deze Astrophytum cultivar is ontstaan uit veredeling van bepaalde planten in een Japanse kwekerij. 

De Astrophytum Myriostigma onzuka heeft net als de gewone Astrophytum Myriostigma allemaal kleine stipjes verspreid over de hele plant. Alleen zijn stipjes bij de Astrophytum Myriostigma onzuka inteser wit gekleur en zijn het er vaak ook meer. Dit geeft de Astrophytum Myriostigma onzuka haar unieke uiterlijk. Ook ontstaan er wanneer deze cactus groter wordt op de Areolen een witte V streep. 

De Astrophytum Myriostigma onzuka bloeit gemakkelijk en doet dit meerdere keren in het voorjaar en de zomer wanneer de plant het naar haar zin heeft bij je. Vanuit de kop van de cactus groeien haar gele bloemen.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Astrophytum Myriostigma onzuka cactussen in een 6.5 cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk

Water: Geef deAstrophytum Myriostigma onzuka in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft.

Licht: Geef de Astrophytum Myriostigma onzuka een zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactusvoeding en deze Astrophytum Myriostigma onzuka beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 6,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel