Echeveria cuspidata menchaca

Artikelnummer: 20201906TA279 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: D: NL
Vorige Artikel 92 van 384 Volgende
€ 2,95 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Echeveria cuspidata menchaca

De Echeveria cuspidata menchaca is een prachtige Echeveria soort. Deze Echeveria cuspidata menchaca kenmerkt zich door haar prachtige puntige grijze bladeren. De bladeren van deze Echeveria groeien ook meer omhoog dan bij andere Echeveria soorten. Wanneer je deze Echeveria een zonnige plaats geeft krijgen haar bladeren een prachtige oranje rode gloed over zich. Deze wordt het eerst zichtbaar aan de onderkant en punt van de bladeren. 

De Echeveria cuspidata menchaca is een vetplant die makkelijk bloeit. Meestal doet ze dit in de zomer en herfst. Uit de kop van de plant verschijnt dan een bloemstengel met daaraan allemaal oranje gele klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie compacte Echeveria cuspidata menchaca vetplanten in een 5,5 cm-pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria cuspidata menchaca in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria cuspidata menchaca een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria cuspidata menchaca beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel