Echinopsis Hybride

Artikelnummer: 20201906TA287 Plantpaspoort A: Cactaceae B: NL-265765765 C: 396206 D: NL
Vorige Artikel 118 van 370 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 12 stuks

Echinopsis Hybride

Deze Echinopsis Hybride is een mooie cactussoort. Vooral wanneer ze gaan bloeien. Hiervoor zijn het hybrides omdat de bloemkleur per cactus kan verschillen. De bloemen kunnen een witte, gele, zalm, rode en paarse kleur hebben. De bloemen worden erg groot. Eerst groeit er een 10-15 cm lange bloemstengel met daaraan een 8-10 cm grote gekleurde bloem. De Echinopsis Hybride bloeit vaak meerdere keren in het voorjaar en zomer. 

De Echinopsis Hybride hebben een groene tot donkergroen kleur en kleine bruine tot bruinzwarte stekels. Ook maakt deze cactus naarmate ze ouder wordt meerdere zijscheuten aan. Zo krijg je een mooi cluster van deze cactus.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echinopsis Hybride in een 10,5cm pot. De bloemkleur weten we niet per cactus. Wel dat die uit bovenstaande kleuren kan bestaan. Dus ook nog eens een leuke verrassing welke kleur het wordt.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk: makkelijk

Water: Geef de Echinopsis Hybride in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft.

Licht: Geef de Echinopsis Hybride een zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactusvoeding en deze Echinopsis Hybride beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 10,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel