Echeveria Spider cristaat

Artikelnummer: 20201906TA294 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 217650 D: NL
Vorige Artikel 106 van 354 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Echeveria Spider cristaat

De Echeveria spider cristaat is een prachtige blauwgroene Echeveria soort. De bladeren van deze Echeveria groeien omhoog en zijn gebogen in de punt. Dit geeft deze Echeveria Spider haar unieke uiterlijk. De cristaat variant van de Echeveria spider heeft een andere groeivorm. Waar de Normale Echeveria spider in een rozet vorm groeit, groeit de Echeveria spider cristaat in een kamvorm met bovenop haar bladeren. Dit geeft unieke groeivormen.

Deze Echeveria Spider is voortgekomen uit een selectie van Echeveria Runyonii Topsy turvy planten en heeft een veel intensere kleur en de gebogen groeit op de bladeren in meer zichtbaar. 

Wanneer de Echeveria Spider het naar heer zin heeft bij je gaat ze in de zomer bloeien. Vanuit het hart van deze Echeveria groeit dan een bloemstengel met daaraan allemaal oranje gele klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria Spider vetplanten voor je in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Echeveria Spider cristaat 1x in de twee weken water. Geen water geven als de aarde nog niet is uitgedroogd.

Licht: De Echeveria Spider cristaat waardeert zowel een zonnige, lichte tot half schaduw plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Echeveria Spider cristaat beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria spider cristaat kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel