Gasteria CV Sakura Fuij white variegata

Artikelnummer: 20201906TA297 Plantpaspoort A: Gasteria B: NL-765431734 C: 406072 D: NL
Vorige Artikel 29 van 46 Volgende
€ 8,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Gasteria cv. Sakura Fuij white variegata

De Gasteria cv. Sakura Fuij white variegata is een prachtige Gasteria cultivar die je niet vaak tegenkomt. Deze Gasteria is ontstaan uit veredeling in Japan. 

De Gasteria cv. Sakura Fuij white variegata heeft langwerpige bladeren die recht tegenover elkaar groeien. De bladeren hebben een prachtige variegata patroon omdat er bladgroenkorrels missen. Het variegata patroon bij Gasteria cv. Sakura Fuij white variegata is geheel wit. Dit maakt deze Gasteria zo uniek. Elke plant heeft ook weer haar eigen variegata patronen. Hierdoor is er geen één hetzelfde. 

De Gasteria cv. Sakura Fuij white variegata is een makkelijke plant in de verzorging, maar groeit wel erg langzaam. Aan de zijkant maakt deze Gasteria af en toe nieuwe zijscheuten. Deze kun je er eraf halen om te stekken, maar het is aan te raden om ze er enkele jaren aan te laten zitten. Ze groeien erg langzaam en zo groeien ze sneller door de kracht van de moederplant. 

De Gasteria cv. Sakura Fuij white variegata kan gaan bloeien in het voorjaar en de herfst. Vanuit het hart van de plant groeit dan een bloemstengel met daaraan allemaal oranje klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Gasteria cv. Sakura Fuij white variegata planten in een 8,5 cm pot met prachtige variegata patronen. 

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Geef de Gasteria cv. Sakura Fuij white variegata in de zomer 1x in de 2 weken en in de winter 1x per 2 maanden water. Belangrijk bij deze Gasteria is dat de grond droog is voordat je weer water geeft. Hij houdt namelijk niet zo van natte voeten.

Licht: De Gasteria cv. Sakura Fuij white variegata houdt van een lichte tot plaats. Veel licht zorgt ervoor dat de stengels van deze Gasteria een mooie crèmewitte tot roze gloed krijgen.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Gasteria cv. Sakura Fuij white variegata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Gasteria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel