Crassula swaziensis

Artikelnummer: 20201906TA304 Plantpaspoort A: Crassula B: NL-765431734 C: 251104 D: NL
Vorige Artikel 90 van 373 Volgende
€ 4,95 € 2,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Crassula swaziensis 

De Crassula swaziensis is een prachtige Crassula soort die in de natuur voorkomt in Zuid-Afrika. Hier groeit deze Crassula op droge rotsachtige vlaktes. 

De Crassula swaziensis heeft volle ronde bladeren die in paren om en om tegenover elkaar groeien. Zo ontstaat de mooie rozetvorm van deze Crassula. De bladeren van de Crassula swaziensis hebben een frisgroene kleur en zijn bedekt met vele minuscule doorzichtige haartjes. Dit geeft de bladeren van deze Crassula een donzig gevoel. Wanneer de Crassula swaziensis een echt zonnige plek krijgt kleuren de randen van de bladeren naar oranjerood.

De Crassula swaziensis groeit uiteindelijk uit tot een kleine struik van ongeveer 25cm hoog. De rozet groeit door op haar stam en tussen de onderste bladeren groeien dan nieuwe vertakkingen. De Crassula swaziensis bloeit bij ons aan het einde van de zomer en herfst. Het is niet een gemakkelijke bloeier en doet dit vaak wanneer de plant pas groter is. De bloemen van de Crassula swaziensis zijn wit van kleur en groeien aan een bloemstengel die uit de top van de plant groeit. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Crassula swaziensis vetplanten in een 5,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   gemiddeld.

Water: Geef de Crassula swaziensis in de groeiperiode 1x per 2 weken water. Laat de aarde wel opdrogen voordat je weer water geef. In de winter is 1x per maand een kleine watergift voldoende.

Licht: Deze Crassula swaziensis houdt van een lichte standplaats.

 Voeding: 1x per maand in van mei tot september vindt de Crassula swaziensis erg lekker.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Crassula swaziensis kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel