Epiphyllum hybrid 'Sarah Courant'

Artikelnummer: 20201906TA310
Vorige Artikel 168 van 385 Volgende
€ 13,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Epiphyllum hybride Sarah Courant

De Epiphyllum hybride Sarah Courant is een mooie Epiphyllum soort die prachtige bloemen krijgt. De bloemen kunnen wel 15 cm groot worden en hebben een intense zalmroze kleur. De middenstreep op de bloembladeren is meer oranje gekleurd en de buitenranden hebben een paarse gloed. 

De bladeren van de Epiphyllum hybride Sarah Courant hebben een frisgroene kleur. Ze zijn plat van vorm met een ronde middennerf. De buitenranden hebben een golvend patroon en hebben een licht oranje rode kleur aan de zijkant. De intensiteit van deze kleur is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht.  De bladeren van de Epiphyllum hybride Sarah Courant kunnen gemakkelijk 60-70 cm lang worden.  Eerst groeien ze omhoog en daarna gaan ze hangen naarmate ze langer worden. Hierdoor is de Epiphyllum hybride Sarah Courant goed geschikt voor in een hangpot. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Epiphyllum hybride Sarah Courant cactussen in een 12 cm 

Deze cactus is erg fragiel, maar doordat ze gewild is en een prachtig uiterlijk heeft willen we haar toch aanbieden. We pakken deze cactussen zo goed mogelijk in. Toch kan het voorkomen dat er tijdens het transport enkele stengels afbreken. Deze kan je na +- 2 weken drogen weer oppotten. Deze groeien dan vanaf het voorjaar weer verder.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Makkelijk

Water: in de zomer wil de Epiphyllum hybride Sarah Courant 1x in de 2 weken water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft. Wanneer de Epiphyllum hybride Sarah Courant lang in natte aarde staat kan haar wortelsysteem gaan rotten.

Licht: De Epiphyllum hybride Sarah Courant houdt van een lichte plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Epiphyllum hybride Sarah Courant beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Epiphyllum kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 12 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel