Astrophytum Asterias hybride (red flower)

Artikelnummer: 20201906TA319 Plantpaspoort A: Astrophytum B: NL-202032809 C: D: NL
Vorige Artikel 23 van 29 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)
Voorraad 8 stuks

Astrophytum Asterias hybride red flower

De Astrophytum Asterias red flower hybrides zijn een bijzondere hybride. Deze cactus heeft het uiterlijk van een Astrophytum Asterias die gekruist is met een Astrophytum Capricorne. Het grote verschil zit hem in de bloem. Waar de normale Astrophytum Asterias een mooie gele bloem met rode klelk krijgt, krijgen deze Astrophytum Asterias red flower hybride een prachtige paarsrode, oranje rode tot wijnrode bloemen. De bloemen van de Astrophytum Asterias waren al echte eyecatcher maar deze helemaal. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Astrophytum Asterias hybride red flower cactussen in een 8,5cm pot. 

Algemene info Astrophytum asterias

De Astrophytum Asterias is een doornloze cactus met perfecte symmetrie. Deze cactus is groen van kleur met daarop allemaal kleine witte stippen. De Nederlandse naam voor deze Astrophytum is zee-egelcactus. Deze naam heeft de cactus gekregen omdat hij lijkt op het skelet van een zee-egel. In de zomer krijgt deze cactus prachtige gele bloemen met een rode kelk, ze ruiken heerlijk. Wanneer je meerdere Astrophytum Asterias cactussen hebt, bloeien ze vaak gelijk. Dit heeft te maken met de maanstand. Daarnaast is het handig met het bestuiven van de bloemen.

Ikhebeencactus heeft mooie grote exemplaren Astrophytum Asterias cactussen voor je in een 10,5 cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Astrophytum Asterias cactus in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft.

Licht: Geef de Astrophytum Asterias cactus een zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Astrophytum Asterias cactus beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel