Opuntia Inamoena bladcactus

Artikelnummer: 20201906TA344 Plantpaspoort A: Opuntia B: NL-765431734 C: 299993 D: NL
Vorige Artikel 174 van 385 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Opuntia Inamoena bladcactus

Dit is een Opuntia Inamoena, een zeldzame cactussoort zonder stekels! Deze kan je aaien zoals je huisdier, zonder te eindigen met stekels in je handen.  Deze Opuntia komt voor in het oosten van Brazilië. Het was een van de meest voorkomende cactussen in de regio. De mijnbouw en ontbossing vormt daar een serieuze bedreiging voor de mooie bladcactus. De bladeren van deze cactus voelen vlezig aan en kunnen tot 3,5cm dik worden. In het voorjaar kunnen er mooie rode bloemen bovenop de bladeren verschijnen. Het is een traag groeiende cactus. Hierdoor wordt die niet te snel te groot. Ondanks dat deze bladcactus traag groeit, heeft Ikhebeencactus grote exemplaren met meerdere bladeren geselecteerd voor je. Deze cactus zit in een 8.5 cm pot. Wil je eens een stekelloze cactus ervaring, een toevoeging aan je interieur/urban jungle of een cactus die je niet bij andere ziet, dan is deze Opuntia Inamoena een must voor jou

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  gemiddeld

Water: Geef de Opuntia Inamoena bladcactus in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft.

Licht: De Opuntia Inamoena bladcactus kunt u het beste een lichte plaats geven. 

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Opuntia Inamoena bladcactus beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel