Echeveria Dark Vader

Artikelnummer: 20201906TA352 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: D: NL
Vorige Artikel 95 van 370 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 12 stuks

Echeveria Dark Vader

De Echeveria Dark Vader is een bijzondere Echeveria soort. Het is een nieuwe hybride ontstaan in Taiwan door het kruisen van de Echeveria Topsy Turvy en de Echeveria black Prince.

De Echeveria Dark Vader heeft dezelfde bladvorm als de Echeveria Topsy Turvy. De bladeren zijn langwerpig gevormd en krullen aan het uiteinde omhoog. De kleur van de bladeren is donkergroen tot soms bijna zwart. Deze intensiteit van de zwarte kleur in haar bladeren wordt beïnvloed door de hoeveelheid zon. Dus wil jij dat de plant donkerder van kleur wordt is het aan te raden om haar een zonnige plaats te geven. 

De Echeveria Dark Vader groeit uiteindelijk uit tot een rozet van ongeveer 20cm in doorsnede. Wat ook kenmerkend is voor de Echeveria Dark Vader is dat ze door de tijd heen op een stam gaat groeien en zo de hoogte in gaat. 

Wanneer de Echeveria Dark Vader het naar haar zin heeft bij je gaat ze in de zomer bloeien. Vanuit het hart van de vetplant groeit een bloemstengel met daaraan allemaal oranje gele klokvormige bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria Dark Vader planten in een 8,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Gemiddeld

Water: Geef de Echeveria Dark Vader in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Dark Vader een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Dark Vader beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel