Echeveria Lovely Rose

Artikelnummer: 20201906TA353 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: D: NL
Vorige Artikel 101 van 406 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Echeveria Lovely Rose

De Echeveria Lovely Rose is een prachtige Echeveria hybride die je niet vaak tegenkomt. Deze Echeveria kom je niet in de natuur tegen maar is ontstaan door verdeling in Zuid-Korea. 

De Echeveria Lovely Rose heeft allemaal vlezige omhoog groeiende wit-groene tot blauwgroene bladeren. De rozet van deze Echeveria groeit in een roos vorm en heeft daarom de naam Lovely Rose gekregen. Door de tijd heen vallen de onderste bladeren van de Echeveria Lovely Rose af. Deze worden weer vervangend oor nieuwe bladeren bovenin de vetplant. Doordat de onderste bladeren afvallen wordt er een kleine stam zichtbaar. Vanuit hier kan de Echeveria Lovely Rose nieuwe zijscheuten gaan maken, maar kan het ook een solitaire rozet blijven die uiteindelijk uit kan groeien tot een roos van 20 cm hoog.

Wanneer de Echeveria Lovely Rose het naar haar zin heeft bij je kan ze in de zomer gaan bloeien. Uit de top van de rozet groeit er een bloemstengel met daaraan allemaal oranje rode klokvormige bloemen.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Echeveria Lovely Rose vetplanten in een 8,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Gemiddeld

Water: Geef de Echeveria Lovely Rose in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Lovely Rose een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Echeveria Lovely Rose beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel