Gasteria glomerata

Artikelnummer: 20201906TA361 Plastpaspoort A: Gasteria B: NL-765431734 C: 226430 D: NL
Vorige Artikel 171 van 385 Volgende
€ 2,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Gasteria glomerata

De Gasteria glomerata is een mooie succulente plantensoort die in de natuur voorkomt in rondom de Kouga rivier in Zuid-Afrika. Hier groeit de Gasteria glomerata op ruige rotshellingen in droge gebieden. 

De Gasteria glomerata heeft langwerpige lichtgroene bladeren die als paren recht tegenover elkaar groeien. De uiteinden zijn afgerond met een kleine punt in het midden. De bladeren zijn vlezig en stevig. Hier slaat deze Gasteria veel water in op om zo een lange periode van droogte door te komen. De Gasteria glomerata is een kleinblijvende plantensoort en wordt vaak niet groter dan 8cm in doorsnede. Dit is inclusief de vele zijscheuten die deze Gasteria maakt. De Gasteria glomerata is een ideale plant voor wanneer je niet zoveel ruimte hebt. 

De Gasteria glomerata is gemakkelijke bloeien er bloeit vaak 2 keer per jaar. 1 keer in de herfst en 1 keer in het voorjaar. Vanuit de kop van de plant verschijnt een lange bloemstengel met daaraan vele klokvormige oranje gele bloemen.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Gasteria glomerata planten in een 5,5cm pot. 

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Geef de Gasteria glomerata in de zomer 1x in de 2 weken en in de winter 1x per 2 maanden water. Belangrijk bij deze Gasteria is dat de grond droog is voordat je weer water geeft. Hij houdt namelijk niet zo van natte voeten.

Licht: De Gasteria glomerata houdt van een lichte tot zonnige plaats. Veel licht zorgt ervoor dat de stengels van deze Gasteria een mooie kleuren.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Gasteria glomerata beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Gasteria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel