Cleistocactus Winteri Golden rat tail

Artikelnummer: 6013717917916 A: Cactaceae B: NL-265765765 C: 401214 D: NL
Vorige Artikel 2 van 19 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 8 stuks

Cleistocactus Winteri / Golden rat tail

De Cleistocactus Winteri is een mooie hangcactus met gele stekels. Een bijnaam van de Cleistocactus Winteri is golden rat tail cactus. In de natuur komt de Cleistocactus Winteri voor in Bolivia. Hier zijn twee populaties bekend. Op beide plaatsen groeit de Cleistocactus Winteri tussen rotsen op steile rotswanden.

De Cleistocactus Winteri is een snele groeier voor een cactus. Wanneer de Cleistocactus Winteri een goed groei jaar heeft kunnen de stengels tot wel 25cm per jaar groeien. De Cleistocactus Winteri maakt vanuit de zijkant van een bestaande stengel nieuwe.

De bloemen van de Cleistocactus Winteri zijn buisvormig en zalmroze van kleur. De bloemen groeien vanuit de zijkant van de cactus en kunnen 6cm lang worden.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Cleistocactus Winteri cactussen in een 5,5cm pot.


Verzorging

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Water: Geef de Cleistocactus Winteri in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft.

Licht: De Cleistocactus Winteri houdt van een zonnige standplaats. Dat vindt deze zuilcactus echt lekker en bevorderd een mooie groei en bloei.

Voeding: 1x per maand van april tot september cactus voeding en deze Cleistocactus Winteri beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel