Interieur set Recycled Bobbie

Artikelnummer: 6013726777730
Vorige Artikel 12 van 19 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

Interieur set Recycled Bobbie

Met dit mooie door ons samengestelde pakket met een cactus of vetplant ben je in één keer klaar met toevoegen van groen in je interieur.

Ook handig als je alles mooi vindt en niet kunt kiezen tussen al die cactussen en vetplanten, de “one click” shopper die in één keer klaar wilt zijn of als cadeau te geven bij een house warming of iemand die houdt van planten in huis.

Dan is de Ikhebeencactus interieur set een must voor jou!

De mix bestaat uit 1 cactus of vetplant die in deze leuke gerecyclede mand hangt. Kies in de optie welke je er wilt hebben. De plant in de mix verschild per bestelling en wijkt hierdoor af van de foto. De foto geeft je natuurlijk wel een goed beeld hoe jij je interieur kan stylen met de mooie set. Hierdoor krijg je nooit dezelfde mix wanneer je een tweede keer besteld en heb je nooit hetzelfde als je buurvrouw.

Wanneer je de ikhebeencactus interieur set als cadeau besteld en je wilt er graag een persoonlijk berichtje bij doen? Laat dan je tekst die je erop wilt achter bij de opmerking in het bestel proces en dan regelen wij de rest.

Ikhebeencactus en jij straks een hele familie!

Grotere aantallen nodig? Neem dan contact met ons op voor een scherp prijsvoorstel.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Makkelijk

 Water: in de zomer wil een cactus of vetplant geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je de cactus of vetplant weer water geeft.

Licht: Een cactus of vetplant houdt van een zonnige tot lichte plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze cactussen en vetplanten beschouwen je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel