Echeveria mix 3 stuks

Artikelnummer: 6013712040046 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 324697
Vorige Artikel 5 van 22 Volgende
€ 6,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Echeveria mix

Ben jij een echte Echeveria fan? Hou jij van de prachtige symmetrie en vormen van deze verschillende Echeveria soorten? Dan is deze Echeveria mix iets voor jou. Elke Echeveria is uniek en heeft andere kleuren. Echeveria's zijn erg makkelijk te verzorgen. Ook zonder groene vingers. Wil je nog een stapje verder kan je van jou Echeveria ook gemakkelijk blad stekken maken. Je haalt dan een blaadje van de plant af en laat deze twee weken drogen. Als je het blaadje dan op vochtige aarde legt groeit er een nieuw plantje uit.

De bloemen van de meeste Echeveria soorten groeien uit de kop van de plant. Tussen de bovenste bladeren groeit er een bloemstengel met daaraan allemaal klokvormige bloemen. De bloemkleuren die je veel zie bij Echeveria's zijn rood, geel, oranje of een combinatie van alle drie.

De Echeveria mix bestaat uit 3 planten. Bestel je er meerdere tegelijk worden er zoveel mogelijk verschillende ingepakt. De foto in het product geeft je een beeld hoe de mix eruit kan zien. Omdat dit er maar 3 zijn er vele verschillende soorten Echeveria's zijn is de kans groot dat je ook andere Echeveria's krijgt als de foto. 

De Echeveria's in de mix groeien in een 8,5cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Makkelijk

Water: Geef de Echeveria Mix in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Mix een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze  Echeveria Mix beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de Echeveria kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

???? planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel