Myrtillocactus Geometrizans Cactus

Artikelnummer: 6013728929977 Plantpaspoort A: Myrtillocactus B: NL-765431734 C: 183583 D: NL
Vorige Artikel 18 van 27 Volgende
€ 4,00 (inclusief btw)

Myrtillocactus Geometrizans

De Myrtillocactus Geometrizans is een prachtige blauw gekleurde zuilcactus met korte bruine stekels. In de natuur is deze mooie zuilcactus te vinden in een groot gebied in Mexico. Hier groeit de Myrtillocactus Geometrizans in subtropische bosgebieden, droge graslanden en woestijnvlaktes.

Wanneer de Myrtillocactus Geometrizans groter groeit vertakt deze veel. Deze cactus kan uitgroeien tot een ware kandelaar vormige boom van 5 meter groot. Ondanks dat deze cactus zelf flink groot kan worden zijn haar bloemen relatief klein. De bloemen zijn witgroen van kleur en worden ongeveer 3,5 cm groot. Wanneer de Myrtillocactus Geometrizans 60 cm groot is kan die gaan bloeien. Wanneer de bloemen bevrucht zijn komen er kleine donker rode zoete vruchtjes aan.

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie clusters met Myrtillocactus Geometrizans cactussen in een 8,5 cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Myrtillocactus Geometrizans in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je de Myrtillocactus Geometrizans weer water geeft. Deze cactus heeft wortels die erg gevoelig zijn voor rot wanneer ze langdurig in natte aarde staan.

Licht: Geef de Myrtillocactus Geometrizans een zonnige standplaats. Dat vindt deze cactus lekker en ze zal je ook sneller belonen met mooie gele bloemen.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en de Myrtillocactus Geometrizans beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel