Sedum Rubrotinctum Aurora Jelly beans

Artikelnummer: 7446040169155 Plantpaspoort A: Sedum B: NL-765431734 C: 271620 D: NL
Vorige Artikel 20 van 28 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)

Sedum Rubrotinctum Aurora, pink Jelly bean plant

De Sedum rubrotinctum Aurora is een prachtige Sedum soort met prachtige kleuren. De Sedum rubrotinctum Aurora maakt net als vele andere Sedum soorten allemaal kleine blaadjes aan die lijken op de Jelly bean snoepjes. De kleuren van de Sedum rubrotinctum Aurora variëren het hele jaar door. Dit heeft voornamelijk te maken met de temperatuur, hoeveelheid water en zonlicht. 

De bladeren van de Sedum rubrotinctum Aurora kunnen donkerrood tot licht roze en soms deels geel van kleur zijn. Het is een echte prachtig mix van kleuren. De Sedum rubrotinctum Aurora kan ook gaan bloeien. Dit doet deze Sedum meestal in de zomer. De kop van een sedum stengel veranderd dan in een tros met allemaal kleine gele bloemen. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie gekleurde Sedum rubrotinctum Aurora vetplanten in een 5,5 cm-pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   makkelijk

Water: Geef de Sedum Rubrotinctum Aurora 1x in de maand water. In de winter mag dit zelfs 1x in de 2 maanden zijn Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Sedum Rubrotinctum Aurora een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze Sedum Rubrotinctum Aurora beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Sedum kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 5,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel