Sulcorebutia Rauschii violacidermis

Artikelnummer: 6013727673697 Plantpaspoort A: Sulcorebutia B: NL-765431734 D: NL
Vorige Artikel 4 van 28 Volgende
€ 6,95 (inclusief btw)
Voorraad 12 stuks

Sulcorebutia Rauschii violacidermis

Deze Sulcorebutia Rauschii violacidermis is echt een speciale kleurrijke knapperd. Vanuit de hoofdplant in het midden vormt de cactus allemaal nieuwe jongen cactussen. Hierdoor ontstaat er een mooi cluster. Niet alleen de cactus is een echte eyecatcher. In het voorjaar en de zomer trakteert deze Sulcorebutia Rauschii violacidermis je op een prachtige bloemenzee. Er verschijnen dan meerdere 3,5 tot 5 cm grootte paarsrode bloemen waar de cactus in zijn geheel onder kan verdwijnen. In de natuur groeien deze cactussen in Bolivia in de omgeving Sucre Chuguisace. De Sulcorebutia’s die Ikhebeencactus voor je heeft geselecteerd zijn prachtig op kleur.

Deze cactussen staan in een 8,5 cm pot en worden niet vaak aangeboden. Wees er snel bij als je deze kleurrijke knapperd ook wil toevoegen aan je cactus verzameling, je interieur er mee wil opvrolijken of wat dacht je van paarse toevoeging aan je urban jungle.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk / gemiddeld

Water: Geef de Sulcorebutia Rauschii violacidermis cactus in de zomer geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je deze cactus weer water geeft.

Licht: De Sulcorebutia Rauschii violacidermis cactus kun je het beste een zonnige tot lichte plaats geven.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Sulcorebutia Rauschii violacidermis beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel