Senecio Rowleyanus tear drops

Artikelnummer: 6013728939990 Plantpaspoort A: Senecio B: DK-50440 C: 399013 D: PL
Artikel 1 van 19 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Senecio Rowleyanus

De Senecio Rowleyanus is een bekend en bemind vetplantje. Naast de naam Senecio Rowleyanus is deze vetplant ook bekend onder de namen Erwtenplantje, Senecio Tear drops en String of pearls.

De Senecio Rowleyanus is een prachtige hang vetplant die wanneer die groter wordt allemaal hangende slierten met prachtige groene erwtjes vormt. De De Senecio Rowleyanus houdt niet van te veel water. Je kan het zien aan de erwtjes of deze vetplant water nodig heeft. Dan krijgen deze aan het uiteinde een lichte vierkant vorm.

De Senecio Rowleyanus is ook erg makkelijk te stekken. Wanneer sliertje met erwtjes tussen de 8 – 10cm is afgebroken kun je de onderste erwtjes verwijderen en het steeltje in de grond steken. Wanneer de grond licht vochtig blijft zullen er in de loop van de tijd wortels vormer en groeit de Senecio Rowleyanus weer verder.

Ikhebeencactus heeft mooie De Senecio Rowleyanus vetplanten voor je in een 8,5cm pot.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Makkelijk/gemiddeld

 Water: Geef de Senecio Rowleyanus in het voorjaar, zomer en de herfst 1x per twee weken water. In de winter is 1x in de maand voldoende. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft. Geef de Senecio Rowleyanus het liefst van onderaf water.

Licht: De Senecio Rowleyanus houdt van een zonnige tot lichte plaats. Hoe lichter de standplaats hoe mooier de Senecio Rowleyanus gaat groeien. 

Voeding: 1x in mei en 1x in augustus cactus voeding is voldoende voor de Senecio Rowleyanus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8,5 cm
© 2017 - 2023 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel