Epiphyllum hybrides

Artikelnummer: 20201906TA376 Plantpaspoort A: Epiphyllum B: IT-09-6027 C: AR-1006-039 D: IT
Vorige Artikel 129 van 373 Volgende
€ 15,95 (inclusief btw)

Epiphyllum hybrides

Deze Epiphyllum cactussen zijn mooie hybrides die prachtige bloemen krijgt. De bloemen kunnen wel 15 cm groot worden en hebben een felgele of een fuchsia rode kleur. Je kan je zelf je kleur kiezen in het keuzemenu.  

De bladeren van de Epiphyllum hybride Sarah Courant hebben een frisgroene kleur. Ze zijn plat van vorm met een ronde middennerf. De buitenranden hebben een golvend patroon. De bladeren van de Epiphyllum hybrides kunnen gemakkelijk 60-70 cm lang worden. Vaak als de planten groter worden krijgen ze ook meer bloemen. Deze groeien dan uit de zijkanten van de bladeren. De Epiphyllum hybrides groeien eerst omhoog en daarna gaan ze hangen naarmate ze langer worden. Hierdoor zijn deze Epiphyllum hybrides goed geschikt voor in een hangpot. 

Ikhebeencactus heeft voor jou mooie Epiphyllum hybrides met gele en fuchsia rode bloemen in een 12 cm hangpot.

Deze cactus is erg fragiel, maar doordat ze gewild is en een prachtig uiterlijk heeft willen we haar toch aanbieden. We pakken deze cactussen zo goed mogelijk in. Toch kan het voorkomen dat er tijdens het transport enkele stengels afbreken. Deze kan je na +- 2 weken drogen weer oppotten. Deze groeien dan vanaf het voorjaar weer verder.

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Makkelijk

Water: in de zomer wil de Epiphyllum hybrides 1x in de 2 weken water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je weer water geeft. Wanneer de Epiphyllum hybrides lang in natte aarde staat kan haar wortelsysteem gaan rotten.

Licht: De Epiphyllum hybrides houdt van een lichte plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Epiphyllum hybrides beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze Epiphyllum kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

Specificatie Omschrijving
potmaat 12 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel