Interieur set gezichtspot met lang haar

Artikelnummer: 20201906TA384 Plantpaspoort A: Cactaceae B: NL-265765765 C: 401214 D: NL
Artikel 1 van 42 Volgende
€ 12,95 (inclusief btw)

Interieur set gezichtspot met lang haar

De interieur set! Met dit mooie door ons samengestelde pakket met cactussen en vetplanten ben jij in één keer klaar met toevoegen van groen in jouw interieur.

Ook handig als jij alles mooi vindt en maar niet kan kiezen tussen al die cactussen en vetplanten, de “one click” shopper die in één keer klaar wilt zijn of als cadeau te geven bij een house warming of iemand die houdt van planten in huis.

Dan is de Ikhebeencactus interieur set een must voor jou!

De 
Interieur set gezichtspot met lang haar bestaat uit een witte sierpot, een hanger en een zakje aarde. Je kunt bij je bestelling kiezen tussen de Ceropegia woodii, ook wel de Chinese lantaarntje genoemd of de Peperomia prostrata, ook wel de string of turtles genoemd. Omdat het een langwerpige pot is doen wij er een zakje aarde bij zodat je de hangplant perfect in de pot kan planten. 

Wanneer je de Ikhebeencactus interieur set als cadeau besteld en je wilt er graag een persoonlijk berichtje bij doen? Laat dan je tekst die je erop wilt achter bij de opmerking in het bestel proces en dan regelen wij de rest.

Ikhebeencactus en jij straks een hele familie!

Grotere aantallen nodig? Neem dan contact met ons op voor een scherp prijsvoorstel. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:   Makkelijk

 Water: in de zomer wil een cactus of vetplant geregeld water en in de winter af en toe. Wel de aarde uit laten drogen voordat je de cactus of vetplant weer water geeft.

Licht: Een cactus of vetplant houdt van een zonnige tot lichte plaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze cactussen en vetplanten beschouwen je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

Specificatie Omschrijving
potmaat 8 cm
© 2017 - 2021 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel