Echeveria Laui

Artikelnummer: 20201906TA410 Plantpaspoort A: Echeveria B: NL-765431734 C: 38689 D: NL
Vorige Artikel 97 van 400 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Echeveria Laui

De Echeveria Laui is een van de meest prachtige en gewilde Echeveria soorten. In de natuur komt de Echeveria Laui voor rondom de Mexicaanse stad Oaxaca. Hier groet deze Echeveria in een zanderige grond met kiezels.

Het bijzondere aan de Echeveria Laui is de kleur van haar bladeren. Deze zijn een combinatie van blauw, grijs en wit van kleur. Deze kleur zit als een soort wax laag op de bladeren. Wanneer je hem aanraak, gaat dit er ook vanaf.

De bloemen van de Echeveria Laui zijn erg mooi en geven een prachtig contrast in combinatie met de plant. Vanuit het hart van deze Echeveria groeit er een bloemsteel waaraan klokvormige bloemetjes groeien. De buitenkant van de bloemen heeft dezelfde prachtige kleur als de Echeveria Laui zelf en de binnenkant van de bloemen is oranje geel van kleur.

De Echeveria Laui is een erg langzaam groeiende vetplant en kan uiteindelijk een diameter van 15cm krijgen. Hier doet de Echeveria Laui wel vele jaren over. Gelukkig hebben we al wat grotere Echeveria Laui planten voor je die in een 6,5cm pot groeien. Deze Echeveria Laui vetplanten zijn ook al groot genoeg om te gaan bloeien.
 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  Gemiddeld

Water: Geef de Echeveria Laui in de zomer 1x in de 2 weken water. In de winter is 1x in de 1 tot 2 maanden voldoende. Wel is het belangrijk om te wachten tot de aarde is uitgedroogd voordat je opnieuw water geeft. 

Licht: Geef de Echeveria Laui een zonnige tot half zonnige standplaats.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus (cactus voeding) en deze  Echeveria Laui beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

🌵 planten kunnen licht afwijken van de foto's. Elke plant is uniek en net weer een beetje anders als haar buurvrouw.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 6,5 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel