Ferocactus Glaucescens groot

Artikelnummer: 20201906TA419 Plantpaspoort A: Ferocactus B: NL-765431734 C: 8442 D: NL
Vorige Artikel 13 van 15 Volgende
€ 34,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Ferocactus Glaucescens

De Ferocactus Glaucescens is een prachtige en robuuste bolcactus. In de natuur komt de  voor in een groot gebied in Mexico. Hier groeit deze cactus in droge bos en heuvel gebieden 

De Ferocactus Glaucescens heeft een prachtige grijsblauwe kleur. De stekels van deze cactus groeien bovenop haar ribben en hebben een lichte gele kleur. Dit contrast met de grijsblauwe kleur van de cactus geeft de Ferocactus Glaucescens haar prachtige looks. De Ferocactus Glaucescens kan uiteindelijk uitgroeien tot een flinke bolcactus van 55cm hoog en 50cm breed. Hier doet deze cactus wel vele jaren over. Wanneer de Ferocactus Glaucescens ouder wordt kan ze af en toe ook zijscheuten vormen. 

De Ferocactus Glaucescens is een gemakkelijke bloeien wanneer je haar in de zomer een echte zonnige plek geeft. Deze ferocactus kan al gaan bloeien wanneer de planten 15cm in diameter zijn. De bloeitijd van de Ferocactus Glaucescens is bij ons in de zomer. Vanuit de kop van de cactus verschijnen vaak vele felgele bloemen. 

Ikhebeencactus heeft mooie grote Ferocactus Glaucescens  cactussen voor je in een 20 cm pot. 

Verzorging:

Makkelijk - gemiddeld - moeilijk:  makkelijk

Water: Geef de Ferocactus Glaucescens​ in het voorjaar en in de zomer 1x in de 2 weken water. In de herfst en winter is 1x per maand een watergift voldoende voor deze cactus. Let wel op dat de aarde geheel is uitgedroogd is voordat je weer water geeft.

Licht: De Ferocactus Glaucescens  houdt van lichte tot zonnige plaats. De doorns van de Ferocactus Glaucescens kleuren intens rood naarmate deze cactus meer licht krijgt.

Voeding: 1x per maand van mei tot augustus cactus voeding en deze Ferocactus Glaucescens beschouwt je als een vriend.

Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of deze cactust kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus.

 

Specificatie Omschrijving
potmaat 20 cm
© 2017 - 2022 Ikhebeencactus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel